14 Ιουνίου 2017

ΠΑΞΟΙ ... Η τιρκουάζ γοητεία των Επτανήσων..
Το τοπίο της φωτογραφίας μαγνητίζει την προσοχή και αναμφίβολα σε γεμίζει
Χαλάρωση και ηρεμία.


Στο χάρτη οι Παξοί φαίνονται σαν μια συστάδα μικρών νησιών και βραχονησίδων, από αυτά 
τα μεγαλύτερα είναι οι Παξοί και οι Αντίπαξοι. Τα μικρά αυτά νησάκια του Ιονίου είναι ένας πρooρισμός μοναδικής ομορφιάς, που θα χαραχθεί για πάντα στη μνήμη σου..
Κάποτε οι Παξοί ήταν ο κρυμμένος παράδεισος των λίγων, που αποζητούσαν στιγμές ηρεμίας
και χαλάρωσης, και έτσι παραμένουν.Χαρακτηριστικό των νησιών αυτών είναι το πράσινο⋅ ενώ οι Παξοί είναι ένας ατέλειωτος ελαιώνας, οι Αντίπαξοι είναι ένας μεγάλος αμπελώνας. Εξερεύνησε τις φυσικές ομορφιές του νησιού και τις μαγικές παραλίες του. Αξίζει να γνωρίζεις ότι οι ανατολικές ακτές των Παξών είναι ομαλές και εύκολα προσβάσιμες, ενώ οι δυτικές είναι πιο απότομες, με αξιόλογους σχηματισμούς από σπήλαια, αψίδες, θόλους και κατακόρυφους γκρεμούς.Όντας τελείως ανεκμετάλλευτες, αποτελούν τον παράδεισο για εκδρομείς με σκάφη και ιστιοπλοϊοκά. Όμως μην ανησυχείς γιατί δεν είναι ανάγκη να είσαι ιδιοκτήτης κάποιου πλεούμενου… Μπορείς να ρωτήσεις στην περιοχή πότε πραγματοποιούνται εκδρομές σε αυτά τα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά. Οι Παξινοί είναι ζεστοί και ιδιαίτερα φιλόξενοι άνθρωποι και θα χαρούν να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις περισσότερα για τα νησιά τους. 
 « Οργανώστε το Ταξίδι σας στους Παξούς » 
 
Για να φτάσεις στους Παξούς, χρειάζεται να πας ως την Ηγουμενίτσα ή την Πάργα και από εκεί να πάρεις είτε ⛵ πλοίο είτε καΐκι αντίστοιχα. Τα νησάκια έχουν, επίσης, καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση και με την Κέρκυρα.


Πού να μείνεις:
Κορυφαίες προτάσεις διαμονής στους Παξούς από την ... « trivago »
http://mikk.ro/sUr 
Οι Παξοί προσφέρουν ένα μαγευτικό συνδυασμό φύσης, ηρεμίας, διασκέδασης και χαλάρωσης. Ακούγεται δελεαστικός προορισμός για το φετινό καλοκαίρι και είναι!!

Πηγη.. room5.trivago