Έξι από της ποιο εξωτικές παραλίες στην Ελλάδα ...

Λευκή άμμος και καταγάλανα νερά ...

 



Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες μικρές και μεγάλες παραλίες άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο γνωστές. Κάποιες από αυτές μοιάζουν εξωτικές και σίγουρα ξεχωρίζουν.

Σαλιάρα - Θάσος.

 


Καταπράσινες ακτές και λευκές αμμουδιές είναι αυτό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τη Θάσο. Η Σαλιάρα είναι μια από αυτές τις παραλίες που έχουν ένα μοναδικό τοπίο και ξεχωρίζουν.

Σίμος - Ελαφόνησος.



Μια ατελείωτη παραλία με ψιλή, χρυσή άμμο σε ένα ονειρικό σκηνικό με αμμόλοφους. Μοιάζει σίγουρα με μια εξωτική όαση που δύσκολα ξεχνάει κανείς αν την επισκεφτεί έστω και μια φορά.

Βουτούμι - Αντίπαξοι.



Πεντακάθαρα, τιρκουάζ νερά και καταπράσινη βλάστηση που φτάνει ως την άμμο έχει κατατάξει το Βουτούμι των Αντίπαξων στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας. Λίγες ώρες χαλάρωσης στο Βουτούμι είναι αρκετές για να γεμίσουν οι μπαταρίες σας.

Μπάλος - Κρήτη.



Γι’ αυτή την παραλία μπορούμε να πούμε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Βρίσκεται
βορειοδυτικά του νομού Χανίων, έχει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και λευκή ψιλή άμμο.

Μύρτος - Κεφαλονιά.



Η πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς . Λευκή άμμος και ψιλό βότσαλο, βαθυγάλανα νερά και οι απόκρημνοι γκρεμοί, που την προστατεύουν, δημιουργούν ένα επιβλητικό τοπίο που δύσκολα ξεχνιέται.

Ναυάγιο Ζάκυνθος.


 
Στην παραλία φτάνει κανείς μόνο από την θάλασσα, αλλά αξίζει τον κόπο! Τα φωτεινά, γαλανά νερά στο Ναυάγιο, η άσπρη άμμος και τα μεγαλοπρεπή βράχια, συναγωνίζονται για το ποιος θα «αιχμαλωτίσει» με την ομορφιά του τους επισκέπτες.